Frivillig juridisk rådgiver med interesse i podcasting søges

 

Frivillig juridisk rådgiver med interesse i podcasting søges
I Center for Podcasting søger vi nu 1-2 juridiske hjerner, der har lyst til at dedikere noget af deres dyrebare tid til at hjælpe podcastere og podcastmediet frem.
 
Vi er en 2-årig interesseorganisation, der kæmper for at skabe de bedst mulige vilkår for podcasting, podcastingproducenter, forskning i podcasting og mediet i det hele taget – indtil videre Danmarks og verdens eneste interesseorganisation for podcasting
Vores medlemmer tæller alt fra de store medievirksomheder og over de professionelle podcastproducenter til den glade nystartede amatør eller den glade podcastlytter. Vi arrangerer podcastfestival.dk og er medarrangør på Radiodays.dk sammen med de store radioaktører, og generelt er vores ambitioner for organisationen skyhøje.
 
I øjeblikket har vi forskellige rigtigt spændende ophavsretlige og medieretlige projekter, og selvom vores formand er jurist er han nu så travlt ophængt at han ikke kan løbe projekterne i mål uden anden juridisk hjælp.
Derudover vil vi også gerne tilbyde vore medlemmer en slags 2-timers juridisk åbningstid én hverdagsaften om ugen, hvor planen er at vi forsøger at hjælpe dem med alverdens juridiske problemstillinger.
 
Om dig
Den rette kandidat er en uddannet jurist eller kandidatstuderende på jura med 3-5 timer om ugen tilovers til at bruge på ovenstående. Det er en forudsætning at du har haft og bestået faget immaterialret, og har du haft faget ophavsret eller specialiseret dig på anden måde heri, har du en stor fordel. At du er glad for podcasting er naturligvis en forudsætning, og finder du glæde i at hjælpe podcasting og podcastere frem er du muligvis lige den mand/kvinde vi er ude efter.
 
Vi er en frivillig forening og selvom vi får flere penge ind end vi bruger, forløber alt indtil videre udelukkende på ulønnet basis. Men det er et mål på ikke så lang sigt at vores initiativer og arbejder på forskellig vis skal finansieres og således vil vi også samarbejde med dig om at finde midler til dit arbejde.
 
Skriv til kontakt@centerforpodcasting.dk. Vi lukker umiddelbart for ansøgningerne, hvis vi finder et godt fit, så vent ikke for længe med at indsende din ansøgning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *