Center for Podcasting har indgået et samarbejde med The Lake Radio omkring udlejning af The Lakes podcaststudie.

Fonden bag The Lake Radio ønsker at støtte det spirrende podcastmiljø i Danmark og faciliterer derfor billige produktionsforhold for små, uafhængige, private og nystartede podcastinitiativer.

Studiet er beliggende Griffenfeldsgade 7A, 2200 København N og kan lejes af Center for Podcastings medlemmer såvel som af private og kommercielle aktører.

Ikke-kommercielle formål Kommercielle formål (inkl. offentlige institutioner)
Studiesession á 3 timer 600 kr. 900 kr.
6 x studiesession á 3 timer 3000 kr. 4500 kr.
12 x studiesession á 3 timer 5000 kr. 7500 kr.

Medlemmer af Center for Podcasting får 100 kr. rabat pr. udlejning.
Priserne tillægges ikke moms.

Om The Lakes podcaststudie:

Podcaststudiet er et lille lydisoleret rum udstyret med tre Røde Broadcaster-mikrofoner (mulighed for en fjerde) og et RME Fireface 802-lydkort, som er muligt at betjene via tilhørende laptop fra studiet eller fra en teknikerplads i det tilstødende lokale (se billede 1), hvorfra du kan kommunikere med podcaststudiet. Laptoppen er udstyret med Hindenburg Journalist Pro og Ableton Live.

The Lakes podcast-studie Leje af podcaststudie
The Lake podcast-studiet
Pladespiller i podcaststudiet Et lille Thekøkken ved podcaststudiet
  • Studiet er først booket, når du har modtaget en bekræftelse via e-mail. Du kan aflyse din studietid indtil til tre dage før, men skal stadig betale 50% af prisen. Sker aflysningen senere end tre dage før, betaler du fuld pris. Betalingen kan ske via MobilePay eller faktura (mere info i bekræftelsen).
  • Studiet er som udgangspunkt et selvbetjeningsstudie. Det er gjort så brugervenligt som muligt, og du bliver lært op i at bruge studiet ved din første session. Ønsker du at have en tekniker til stede, koster det 500 kr. pr. time.
  • Du lejer studiet med adgang til en producer-/teknikerplads (se billede 1). Ønsker du at bruge det tilstødende kontorlokale, kan dette lejes for 500 kr. ekstra.
  • Du kan også efter aftale med The Lake Radio (contact@thelakeradio.com) få finpudset og mastereret dine optagelser for 500 kr. ekstra.
  • Studiet er lydisoleret, akustikbehandlet og som udgangspunkt meget stille, men der tages forbehold for uforudsete støjgener i bygningen.
  • Spilder du vand/kaffe/te eller på anden vis ødelægger udstyret, hæfter du for udbedring af skaden.

Her kan du se, hvornår Podcaststudiet er ledigt. Onsdage bruger The Lake Radio selv studiet.